Αρχική Σελίδα
Your Language: el

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Επιστροφή-ακύρωση παραγγελίας

Επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Όλα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρια μας (μόνο εντος Αττικής).

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση. Σε αυτά που έχουν ταινία ασφαλείας , θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη. Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση . Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρείας μας μπορεί να  αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος.  Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτες εντώς 2 ημερών απο την καταχώριση της παραγγελίας και το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια. Η εταιρία μας θα καταβαλει πίσω το ποσό της παραγγελίας εφ'οσον αυτό έχει κατατεθεί. Σε περίπτωση δικού μας λάθους όλα τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

Εγγύηση

Σε κάθε περίπτωση  ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι η άμεση , σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη μας .  Γι αυτό το λόγο σε πρώτη προτεραιότητα θα είναι η  άμεση λύση τυχόν προβλήματος παρουσιαστεί .   Η απόδειξη αγοράς και η άθικτη συσκευασία είναι απαραίτητη. Όλα μας τα είδη ελέγχονται πριν από την αποστολή τους για τυχόν ζημιές.

Η συνήθης διαδικασία  είναι,  επιστροφή του προϊόντος μέσα στην άθικτη συσκευασία του και

α) σε περίπτωση που η ζημιά είναι εμφανής, άμεση αντικατάσταση 

β) σε αντίθετη περίπτωση αποστολή στο προμηθευτή μας, αξιολόγηση και άμεση απάντηση προς εσάς.

γ) τα ηλεκτρικα καλυπτονται από εγγυηση καλης λειτουργιας 5ημερων.

Ασφαλείς Συναλλαγές

Η κάθε αγορά σας ή συναλλαγή σας  μέσα από το Ε-shop θέλουμε να είναι απόλυτα σίγουρη , έμπιστη , και προπάντων να γνωρίζετε ότι  όλα τα  προσωπικά σας δεδομένα   ( Πιστωτική Κάρτα και άλλα ) είναι απόλυτα ασφαλείς.

Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρία μας συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα

α) Σε περίπτωση παραγγελίας

β) Σε περίπτωση εγγραφής στο δικτυακό μας τόπο για είσοδο μέλους

Οι πληροφορίες αυτές είναι :   Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση , Τηλέφωνο , email.

Αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αποστολή των αγορών σας.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται σε καμία περίπτωση να μην προβεί σε πώληση ή ενοικίαση  προς τρίτους των δεδομένων αυτών και θα χρησιμοποιούνται νόμιμα , σύμφωνα με την Νομοθεσία Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων .

Όλα σας τα δεδομένα καταχωρούνται σε servers τα οποία έχουν Κωδικούς Πρόσβασης και όλα τα απαραίτητα συστήματα προστασίας . Μόνο ένα άτομο από την εταιρεία μας έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία .

Τα δεδομένα που αφορούν τις τραπεζικές συναλλαγές(κάρτες) / αγορές  μέσο του δικτυακού μας τόπου γίνονται απ’ ευθείας  στο δικτυακό τόπο της τράπεζας χωρίς να έχουμε καν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Σε αυτή την περίπτωση αποκλειστική ευθύνη έχει η τράπεζα με την οποία γίνεται  η συναλλαγή.